Hlavní obsah

Muž předstíral před ženou, že se oběsil. Povedlo se mu to

Portsmouth

Záliba v kanadských žertících se stala osudnou 57letému britskému elektrikáři Victoru Haylesovi. V srpnu chtěl vystrašit svou manželku Susan, tak předstíral, že se oběsil ve dveřích skleníku. Když k němu jeho žena přistoupila, zjistila, že je skutečně mrtvý.

Foto: , Novinky

Ilustrační foto

Článek

Manželka šla na párty. Když se po půlnoci vrátila, Hayles vzal na procházku psa. Když se nevracel, vydala se za ním a našla jeho tělo viset ve skleníku, nohy se přitom lehce dotýkaly země.

Portsmouthský koroner David Horsley ve čtvrtek při zveřejnění příčiny úmrtí uvedl, že šlo o nešťastnou náhodu: „Myslím, že to byl žert, který se tragicky zvrtl, a proto jsem dospěl k závěru, že jde o smrt nešťastnou náhodou.“

V krvi muže se sice našel alkohol, ale ve velmi malém množství.

Susan, která s manželem žila osmnáct let a měla s ním tři děti, k tomu dodala: „Vždycky jsme věděli, že by nespáchal sebevraždu, protože moc nesnášel bolest. Byl to jen vtip, který se tragicky zvrtl. On vždycky dělal kanadské žertíky a rád předstíral, že ho zabil elektrický proud, když používal vrtačku. Myslím si, že tohle byl další z nich. Victor věděl, že ho půjdu zkontrolovat a vypnul světla, takže myslím, že čekal připravený mě vyděsit. I když jsme rádi, že neměl úmysl se zabít, je to pořád smutné, protože jsme ho ztratili.”

Rodina ještě dodala, že chtěl jet na víkend s přáteli. Také se těšil na oslavu narozenin a výročí svatby, které mělo být týden po jeho skonu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám