Hlavní obsah

Ženatý premiér Fico přistižen, když líbal v autě svou sekretářku

Právo, ivi
Bratislava

Slovenský premiér Robert Fico (49) byl přistižen při důvěrném rozloučení se svou sekretářkou. Jak uvedl týdeník Plus 7 dní, Fico odvezl minulou středu v noci autem bez ochranky svou sekretářku Janu Halászovou (28) až k jejímu domu, kde se rozloučili polibkem.

Foto: Sebastien Pirlet , Reuters

Slovenský premiér Robert Fico.

Článek

Týdeník uveřejnil fotografie, které byly pořízené 21. srpna, kdy má podle slovenského kalendáře svátek Jana. Zřejmě proto se předseda vlády rozhodl věnovat své sekretářce i po pracovní době. Osobně pro ni přijel na bratislavské sídliště Dlhé Diely. Premiér řídil sportovní BMW a byl bez ochranky. Týdeník článek doplnil titulkem „Vášnivý premiér: Fico se v autě líbal se sekretářkou!”

Fico odvezl svou podřízenou do 160 kilometrů vzdálené obce Čereňany, kde v místním renesančním zámku strávili společně čtyři hodiny. Týdeník Plus 7 dní uvedl, že návštěva byla zřejmě předem ohlášena, protože na nádvoří je čekal šéfkuchař zdejší luxusní restaurace.

„V objektu je k dispozici rovněž několik pokojů, kde se mohou hosté ubytovat,“ napsal týdeník. Několik minut před půlnocí se dvojice vydala na zpáteční cestu do Bratislavy. Před domem, kde Halászová bydlí, následovalo rozloučení, objetí a polibek.

Premiér prostřednictvím své mluvčí Beatrice Szabóové označil zveřejněný příběh za směšný. „Na oslavě byli i další čtyři lidé, kteří přijeli i odjeli ve stejném čase jako premiér,“ uvedla mluvčí.

Halászová pracovala v minulosti jako Ficova sekretářka v sídle strany Směr-sociální demokracie a po volbách si ji premiér vzal s sebou na úřad vlády. Podle týdeníku vlastní mladá žena byt v novostavbě a vůz Audi A4. Fico je ženatý s právničkou Svetlanou, se kterou má syna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám