Hlavní obsah

Tělo dívky z Dunaje rozporcovali podle čar namalovaných fixem na kůži

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Bratislavu začátkem srpna vyděsil nález těl dvou zavražděných lidí. Nyní vycházejí najevo další hrůzné podrobnosti. Server tvnoviny.sk uvedl, že před rozčtvrcením těla zatím neznámé dívky si vrah označil budoucí řezy tmavým fixem přímo na kůži oběti.

Řeka Dunaj v Bratislavě. Ilustrační foto

Článek

Řezy byly vedeny s odbornou precizností. Podle vyšetřovatelů to naznačuje, že pachatelem mohl být například ošetřovatel nebo zaměstnanec pohřebního ústavu. Našel se zatím jen trup bez hlavy a končetin, což znemožňuje identifikaci.

Věk zavražděné dívky se odhaduje na 17 let a tělo mohlo připlavat z Rakouska nebo z České republiky. U Devína nad Bratislavou se totiž do Dunaje vlévá řeka Morava.

Části těla dívky našli u dunajské zdrže Čuňovo.

Dívku v tomto věku na Slovensku nikdo nepohřešuje. Slovenská policie se proto obrátila na českou i rakouskou policii a na Interpol. Vyšetřovatelé údajně pracují rovněž s verzí, že se jedná o cizinku dovlečenou na Slovensko za účelem poskytování erotických služeb.

V průběhu několika dnů bylo v Bratislavě u Dunaje nalezeno i další tělo. Tentokrát šlo o muže, jehož tělo našli u Pečenského lesa na břehu řeky. Přes hlavu měl natažený igelitový pytel a ruce měl svázané za zády. Muž byl identifikován jako 21letý Bratislavan. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám