Hlavní obsah

Čech jel po slovenské dálnici 170 km/h, při nárazu mu vylétl motor

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Český řidič se řítil po dálnici u slovenských Piešťan rychlostí 170 kilometrů v hodině a ignoroval policejní výzvy k zastavení. Zastavila ho až nehoda, při které mu z vozu doslova vylétl motor.

Foto: Policie SR

Řidič z nehody vyvázl jen s lehkým zraněním.

Článek

Případ se stal v sobotu, policie o něm informovala média až v úterý. V nočních hodinách projel 36letý Miloslav kolem policejní hlídky, která mu naměřila rychlost 170 km/h v místech, kde je povolená rychlost 130 km/h. Policisté začali Čecha pronásledovat a vyzvali ho, aby zastavil. On však nadále zrychloval a snažil se policistům ujet.

Foto: Policie SR

Český řidič při nehodě zlikvidoval i vozy před autobazarem.

Sjel z dálnice ve směru na Piešťany, kde ve velké rychlosti nezvládl jízdu na kruhovém objezdu. „Nepřizpůsobil rychlost jízdy, narazil do obrubníku, do sloupu veřejného osvětlení a následně do stromu,“ řekl Novinkám trnavský policejní mluvčí Michal Hanus. Náraz byl natolik silný, že z automobilu doslova vylétl motor.

Foto: Policie SR

Náraz byl natolik silný, že z vozu vylétl motor.

Čech vyvázl jakoby zázrakem jen s lehkým zraněním nohy. Při havárii poškodil i další dvě vozidla zaparkovaná před místním autobazarem. Způsobil celkovou škodu ve výši 24 tisíc eur (asi 616 tisíc Kč). Alkohol u řidiče zjištěn nebyl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám