Hlavní obsah

Berlusconi měl styk se dvěma nezletilými dívkami, tvrdí agent jedné z nich

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi měl pohlavní styk nejen s nezletilou marockou tanečnicí Ruby, kvůli níž nyní čelí soudu, ale i s další dívkou chráněnou ještě zákonem - Noemi Letiziaovou. V televizi La7 to prohlásil někdejší modelčin agent Francesco Chiesa Soprani.

Článek

Berlusconi u soudu sex s nezletilou popírá, podle Sopraniho ale dobře věděl, že Ruby ještě není 18 let. Sama mu to prý řekla.

„Berlusconi ví, že jsem pod zákonem. Jsem tady, protože platím nájem a oni mi dávají peníze, můžu se bavit. O jeden sex víc nebo míň – jaký je v tom rozdíl?“ pronesla údajně tanečnice.

Také Letiziaová měla podle Sopraniho s premiérem styk. „Noemi mi řekla, že potkala premiéra, a vysvětlila mi, že když jí ještě nebylo 18 let, byl mezi nimi vztah,“ řekl.

Právě účast Berlusconiho na oslavě dívčiných 18. narozenin před čtyřmi lety vedla jeho manželku Veroniku Lariovou k podání žádosti o rozvod. Lariová uváděla, že Berlusconi „se stýká s nezletilými“. Ministerský předseda tehdy mladé Letiziaové věnoval diamantový náhrdelník v přepočtu za zhruba 180 000 korun, tvrdil však, že jeho vztah k dívce je platonický, jelikož je dcerou jeho přátel.

Berlusconiho právník Sopraniho tvrzení odmítl jako nepodložené fantazírování.

Soud kvůli Ruby pokračuje 22. dubna. Berlusconimu hrozí za placený sex s nezletilou a zneužití pravomocí veřejného činitele až 15 let vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Berlusconiho slečny si vjely do vlasů

Prohlášení 21leté marocké tanečnice Karimy Mahrúkové, známé jako Ruby, u soudu s italským expremiérem Silviem Berlusconim vyvolalo nevraživost v kruhu mladých...

Výběr článků

Načítám