Hlavní obsah

Maďarská policie zlikvidovala síť ilegálních nevěstinců

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

V činžovních domech v centru Budapešti odhalila maďarská policie síť ilegálních privátů a nevěstinců. Při zátahu protiteroristického komanda bylo zadrženo několik osob. Pět jich bylo obviněno.

Policejní zásah v Maďarsku

 
Článek

Nájemníci několika domů v centru města souhlasili s pronajmutím suterénu za účelem zřízení obchodu s oděvy. K jejich zděšení se tam však provozovaly priváty. „V domě byl strašný hluk a velký provoz. Neznámí muži mi opakovaně zvonili u dveří a hledali Lolu nebo Judy,“ přiblížila poměry v domě jedna z jeho obyvatelek. „Když jsme si stěžovali, začali nám vyhrožovat,“ řekl další obyvatel domu.

Policie připravovala rozsáhlou akci téměř osm měsíců, než v polovině února na síť privátů a nevěstinců udeřila. „Akce se zúčastnilo téměř 200 policistů,“ uvedl József Szigeti z budapešťské policie. Udeřili i na logistické středisko organizované skupiny v městečku Érd nedaleko Budapešti.

Mezi zatčenými je i známá postava budapešťského podsvětí 55letý Kamilló R. Mnohé o jeho činnosti nasvědčoval i fakt, že na svém luxusním automobilu měl poznávací značku SEX. Věřil, že policie je na něj krátká, protože se vybavil lékařským potvrzením o své psychické nemoci.

Organizovaná skupina nabízela dívky po internetu a v každém privátu měly non stop službu minimálně dvě dívky. Základní hodinová sazba byla 13 tisíc forintů (1130 Kč) a za každou další službu se doplácelo 3000 forintů (asi 260 Kč).

Reklama

Výběr článků

Načítám