Hlavní obsah

Rezešovy přijde nehoda dcery draho, museli zastavit své dva domy

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Bratislava

Vyšetřování dopravní nehody, při níž košická podnikatelka Eva Varholíková-Rezešová (35) usmrtila na maďarské dálnici čtyři lidi, rodinu Rezešových patrně finančně vyčerpává. Jak upozornil deník Plus jeden deň, rodina si vzala úvěr z banky, za který ručí dvěma luxusními domy v Košicích.

Foto: Profimedia.cz

Maďarská policistka vede zatčenou Evu Varholíkovou-Rezešovou

Článek

Rodina bývalého majitele Východoslovenských železáren Alexandra Rezeše má pravděpodobně vysoké náklady na právníky a na odškodnění rodiny obětí, které může dosáhnout výše až 350 tisíc eur (téměř 9 miliónů Kč).

Další vysokou položkou je údajně byt, který si příbuzní pronajali v Budapešti, aby mohli být v případě potřeby nablízku zatčené Varholíkové-Rezešové.

Ta loni v srpnu narazila na maďarské dálnici svým luxusním vozem do malého osobního vozu, který se po nárazu do svodidel vzňal, a uhořeli v něm čtyři lidé. Test na alkohol byl u Rezešové pozitivní. Ona se brání, že pila až po nehodě.

Členka košické milionářské rodiny byla okamžitě po nehodě umístěna do vyšetřovací vazby, která jí byla opakovaně prodloužena. Maďarská policie případ stále vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám