Hlavní obsah

Berlusconi bude exmanželce vyplácet tři milióny eur měsíčně

Novinky, rei
Milán

Bývalý italský expremiér Silvio Berlusconi se po letech dohodl na majetkovém vyrovnání se svojí exmanželkou Veronikou Lariovou. Ponechá si všechny domy, ale aby jí zajistil stejný životní standard jako v manželství s ním, bude jí každý měsíc vyplácet tři milióny eur, tedy v přepočtu více než 75 miliónů korun. O vyrovnání po letech tahanic informoval v pátek list Corriere della Sera.

Foto: Alessandro Bianci, Reuters

Veronica Lariová a Silvio Berlusconi

Článek

Miliardář Berlusconi si vzal Lariovou v roce 1990, mají spolu tři děti. Bylo to již třetí manželství italského expremiéra. Vydrželo 19 let, než před třemi roky Lariová zažádala o rozvod, jelikož už odmítala tolerovat manželovy milostné avantýry.

Berlusconi mimo jiné stojí u soudu kvůli obvinění z placeného sexu s nezletilou marockou tanečnicí. Prosluly i jeho večírky u něj doma, které podle žalobců byly více orgiemi než konvenčními večeřemi.

Soud tedy může teprve nyní prohlásit manželství za uzavřené. Berlusconi ale netruchlí, má novou milou - o téměř půl století mladší Neapolitánku, která pracuje pro jeho stranu a je blízkou přítelkyní jeho 46leté dcery Mariny. [celá zpráva]

Foto: Profimedia.cz

Francesca Pascaleová

Reklama

Výběr článků

Načítám