Hlavní obsah

Berlusconi se znovu zasnoubil, jeho milá je o půl století mladší

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Jedno manželství bývalého italského premiéra Silvia Berlusconiho ještě neskončilo a on už se vrhá do dalšího. V neděli oznámil svoje zasnoubení s kráskou, která je o téměř 50 let mladší.

Foto: Profimedia.cz

Francesca Pascaleová

Článek

„Konečně se už necítím tak osamělý. Ano, jsem zasnoubený s Neapolitánkou. Je to oficiální. Je o hodně mladší, věkový rozdíl mezi námi je 49 let, takže docela velký,“ přiznal 76letý miliardář v jedné ze svých televizí. Doplnil, že jeho budoucí ženou je 27letá žena - „nádherná dívka, krásná navenek, ale ještě krásnější uvnitř“.

„Dává mi trvalou radost. Je mi velice blízká, velmi mě miluje a já miluji ji,“ dodal expremiér.

Foto: Profimedia.cz

Berlusconi uvedl pouze křestní jméno své nastávající: Francesca. Podle médií se jedná o Francesku Pascaleovou, někdejší prodavačku a bývalou oblastní zástupkyni Berlusconiho středopravé strany Lid svobody.

Pascaleová byla jednou z prvních členek skupiny, která vede kampaň za návrat Berlusconiho do vysoké politiky.

„Pracovala v mé politické organizaci, až se postupně dostala do mé blízkosti,“ popsal Berlusconi. Dodal, že Pascaleová je blízkou přítelkyní jeho 46leté dcery Mariny.

Berlusconi už je dvakrát rozvedený a v současnosti usiluje o vyrovnání s třetí manželkou Veronikou Lariovou, která podala žádost o rozvod kvůli manželovým nesčetným avantýrám. Berlusconi mimo jiné čelí soudu kvůli placenému sexu s nezletilou marockou tanečnicí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám