Hlavní obsah

Ruská policie podezřívá dva muže, že snědli třetího

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Dva muži utekli z nemocnice v sibiřském Nerjungri, kam je minulý týden dopravila policie poté, co je našla zcela vyčerpané a promrzlé v tajze. Napsal to ruský server SakhaPress.ru. Muži uprchli zřejmě před podezřením, že snědli svého kolegu. Jeho sekyrou rozsekané a ohlodané kosti našla policie.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Podle některých informací jeli čtyři muži do sibiřské tajgy rybařit, podle policie tam ale zřejmě hledali zlato. Příbuzní měli s muži kontakt naposledy v září a dozvěděli se, že jsou v pořádku, nicméně se nemohou dostat zpět kvůli rozvodněné řece.

Policie našla i vzkaz, který muži v jednom z objektů v oblasti zanechali 20. října. "Byli jsme zde, vzali jsme si jídlo a nechali tu 3000 rublů". Záchranářům se nakonec podařilo najít pouze dva přeživší, ale zcela vyčerpané účastníky výpravy.

Kosti dalšího člena skupiny musí policie poslat na expertízu, aby se dozvěděla, zda byl rozporcován a sněden až po smrti, nebo zda byl usmrcen. O osudu čtvrtého muže se ruská média nezmiňují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám