Hlavní obsah

Dcera vraha ze Zvolena je modelka známá i z české reklamy

Právo, Ivan Vilček, Bratislava
Bratislava

Dcera Ivana Homoly (56), který ve čtvrtek zastřelil ve Zvolenu tři bývalé kolegy, je známá slovenská modelka Dominika Homolová (27). Zprávu o vražedném běsnění svého otce se Dominika dozvěděla v Číně, kde momentálně pracuje.

Foto: Novinky

Modelka Dominika Homolová v reklamě na Kofolu

Článek

Slovenští diváci znají Dominiku především z reklamy. Modelka je rovněž zakladatelka občanského sdružení Pes v nouzi a angažuje se jako inspektorka Svobody zvířat.

Jejímu otci hrozí za trojnásobnou vraždu 25 let vězení až doživotí. Motivem hrozného činu byly pravděpodobně finanční spory. Bývalí společníci dlužili Homolovi údajně 300 tisíc eur (přes 7,5 miliónu Kč).

Dcera vraha ze Zvolena je známá z reklamy

Homola byl deset let jednatelem zvolenské firmy TC Trade. Letos v únoru z této pozice odešel a jeho společníci se měli s ním do září finančně vyrovnat.

Pravděpodobně se tak nestalo a Homola se vydal do firmy se zbraní. V kanceláři firmy několika ranami z pistole zastřelil 64letého Milana Požgaye, jeho 36letého syna Mariána Požgaye a 46letého Adolfa Petrániho. Zbrojní průkaz mu byl vydán v lednu 2012, kdy úspěšně absolvoval psychotesty.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám