Hlavní obsah

Od exšéfa MMF Strausse-Kahna odešla manželka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Bývalý šéf Mezinárodního měnového fondu Dominique Strauss-Kahn a jeho žena Anne Sinclairová se rozešli. Známá novinářka Sinclairová to potvrdila v rozhovoru, který v pátek otiskl deník Le Parisien.

Foto: Profimedia.cz

Dominique Strauss-Kahn s Anne Sinclairovou

Článek

Strausse-Kahna loni obvinila pokojská newyorského hotelu ze znásilnění. Aféra ho stála vedení fondu. Sinclairová, která je ve Francii známou televizní moderátorkou a vede francouzské vydání zpravodajského portálu The Huffington Post, během celé aféry stála manželovi po boku.

Nicméně v červnu se objevily nepotvrzené zprávy, že se rozešli a že ho Sinclairová přiměla opustit jejich společný dům.

Strauss-Kahn je ve Francii také vyšetřován kvůli údajnému napojení na kuplířskou síť dodávající prostitutky na večírky, jichž se zúčastnil. Strauss-Kahn, který byl před propuknutím afér považován za favorita prezidentských voleb, obvinění popírá.

V rozhovoru s Le Parisien Sinclairová potvrdila, že žijí odděleně. "Opět tvrdě pracuji... vede se mi velmi dobře," odpověděla na otázku, jak se jí žije od rozchodu s manželem.

Reklama

Výběr článků

Načítám