Hlavní obsah

Italka se partnerovi smluvně zavázala, že mu bude otrokyní

– Řím

Bizarní okolnosti soužití 31leté ženy s o deset let starším mužem v italské Padově odhalilo jejich nynější rozvodové řízení. Při tom vyšlo najevo, že se žena před sedmi lety partnerovi smlouvou zavázala, že mu bude kdykoliv k dispozici a zcela se mu podřídí. O případu informoval list Daily Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Tehdy 24letá prodavačka se s realitním makléřem seznámila v roce 2004 a o dva roky později se za něj provdala. Loni vztah skončil a nyní probíhá rozvodové řízení. Žena, kterou média nejmenovala, poukazuje na špatné zacházení ze strany manžela. Jako důkaz jí posloužila smlouva, kterou partnerovi před lety podepsala.

„Otrokyně souhlasí s tím, že bude poslouchat a bude k dispozici, aby uspokojila touhy svého pána,“ uvádí se v dvoustránkovém dokumentu. „Otrokyně souhlasí, že dá svoje tělo k potěšení pánovi,“ stanovovala další klausule. V případě porušení podmínek souhlasila žena s trestem, který přijme „s pokorou“.

Partner zaručoval, že se neuchýlí k bestiálním sexuálním praktikám, koprofilii (úchylka zaměřená na výkaly - pozn. red.), nebude partnerku při styku dusit a škrtit, pálit plamenem, ohrožovat zbraní. V případě, že by sadomasochistické hrátky zašly příliš daleko, měla žena podle smlouvy buď vyslovit heslo Mario anebo třikrát zabouchat dlaní.

Žena si nyní u rozvodového soudu stěžuje na týrání. Partner se brání, že nedělal nic bez jejího souhlasu.

Reklama

Výběr článků

Načítám