Hlavní obsah

Venčení pitbula skončilo smrtí padesátileté ženy

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sucháň

U slovenské obce Sucháň v okresu Veľký Krtíš napadl pitbul asi 50letou ženu, která ho venčila. Ženě způsobil zranění, kterým podlehla. Případ se stal v pátek, ale slovenská média i policie o něm informovala až v neděli.

Foto: Profimedia.cz

Pitbulové mají pověst agresivních psů.

Článek

U Sucháně chová Slovák se švýcarským občanstvím asi 20 pitbulů. V době tragédie byl majitel psů v zahraničí a o psy starala jedna žena a jeden muž. Žena šla mimo areál venčit pitbula, který byl údajně ze všech nejnebezpečnější.

„Žena tak učinila navzdory zákazu majitele,“ uvedla starostka obce Anna Triznová. Majitel o problémovém pitbulovi věděl a měl být po celou dobu přivázaný na řetěz.

Ve středu zaútočila smečka psů u obce Dunajská Lužná na fotografa Michala Babčana (38), který u jezera fotografoval českou modelku. Fotograf měl na těle asi sto kousnutí a také velké štěstí, že útok psů vůbec přežil.

Ukousnuté ucho mu lékaři zašili do dutiny břišní, kde by se měla tkáň zregenerovat a za dva týdny mu ucho přišijí na místo.[celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám