Hlavní obsah

Žena, která přežila masakr v kině, potratila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Denver

Minulý týden, po střelbě v denverském kině, to vypadalo jako kousek štěstí uprostřed tragédie. Žena, která byla postřelená do břicha a přišla o šestiletou dceru, byla stále těhotná. V sobotu ale Ashley Moserová potratila, uvedl deník Washington Post.

Foto: Shannon Stapleton, Reuters

Příbuzní rodiny pláčou nad ztrátou šestileté dívky, kterou zastřelil James Holmes

Článek

Žena byla při střelbě těžce zraněna, poté co v nemocnici procitla, sdělili jí lékaři, že ač byla střelena do krku a do břicha, dítě zasaženo nebylo a ona je stále těhotná. Nevěděla ale, že její šestiletá dcera střelbu nepřežila.

V sobotu žena vydala prohlášení, že se zotavuje ze zranění, kvůli utrpěnému traumatu však potratila.

Moserová při střelbě přišla o šestiletou dceru, která byla nejmladší obětí Jamese Holmese, který během svého řádění při premiéře filmu Návrat temného rytíře zabil 12 lidí.

Foto: Profimedia.cz

Šestiletá Veronica Moser-Sullivanová, nejmladší obětí střelce, na archivním snímku.

Holmesovi hrozí trest smrti, v pondělí by mu mělo být sděleno obvinění. V minulých dnech se ukázalo, že v poslední době navštěvoval psychiatričku, která se specializuje na schizofrenii. Poslal jí i sešit, v němž útok popisuje, balíček ale zůstal na coloradské univerzitě neotevřený. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám