Hlavní obsah

Letecké záběry Manchesteru po zničující explozi plynu. Mohlo za ní být domácí násilí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Jako podezřelou označila ve středu manchesterská policie smrt dvouletého dítěte, které zahynulo v úterý při mohutném výbuchu plynu, jenž srovnal se zemí dva domy. Bylo jedinou obětí. Den před explozí mělo dojít v domě k prudké hádce. Policie prozatím ale nevyšetřuje smrt dítěte jako vraždu, píše BBC.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Letecké záběry místa výbuchu v ManchesteruVideo: Reuters

 
Článek

„Zaznamenali jsme v místní komunitě zmínky o možných domácích rozepřích,“ vysvětlil superintendant Neil Evans, proč má policie podezření.

Z trosek byl vyproštěn také 27letý muž, který měl popáleniny na osmdesáti procentech těla. S dítětem nebyl v příbuzenském vztahu. Není jasné, co tam dělal.

Foto: Profimedia.cz

Letecký záběr domů zničených výbuchem v Manchesteru

Superintendant vyzval všechny svědky, kteří by mohli něco vědět o pondělních nepokojích v domech číslo 9 a 11 na Buckley Street, aby se přihlásili na policii. Uvedl, že policie v pondělí k údajné násilné hádce přivolána nebyla. Více ale policista s ohledem na vyšetřování neuvedl.

Foto: Profimedia.cz

Záchranář u trosek domů zničených výbuchem v Manchesteru

Přestože ještě pozdě odpoledne záchranáři hovořili o tom, že pod troskami může být další osoba, všichni nezvěstní už se našli. [celá zpráva]

Rodina je po smrti dítěte v šoku.

Podle manažera manchesterských hasičů Deana Nankivella vypadá místo exploze děsivě: "Zbyla jen velká hromada cihel".

Foto: Profimedia.cz

Trosky domů zničených výbuchem v Manchesteru

Alex Perkins, který bydlí naproti, dodal: „Je to jako ve válečné zóně, dlaždičky byly rozmetány doslova po celé ulici, všude jsou jen trosky. Je to šílené.“

Reklama

Výběr článků

Načítám