Hlavní obsah

Němec podřezal své čtyři děti, pak se pokusil zabít

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hamburg

Šestatřicetiletý muž v německém Gross Ilsede zabil své čtyři děti a poté se pokusil spáchat sebevraždu. Těla tří chlapců ve věku pět, sedm a devět let i tělo dvanáctileté dívky našli policisté ve čtvrtek večer v řadovém domku, uvedlo v pátek státní zastupitelství v Hildersheimu. Těžce zraněný otec byl v kómatu převezen do nemocnice, uvedla agentura DPA.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Policii a hasiče ve čtvrtek zalarmovali příbuzní. Otec dětí své manželce, která byla na dovolené v zahraničí, poslal SMS, ve které ji informoval, co plánuje udělat. Napsal jí, že nevidí žádný důvod, proč by měl dál žít tímto způsobem.

Když policie dorazila do domu, byly všechny čtyři děti podřezané a jejich otec těžce zraněný. Otec je zřejmě zabil ve spánku, napsal časopis Der Spiegel.

Policisté muže převezli do nemocnice, kde leží v kómatu. Nemohou ho proto vyslechnout, přesto znají motiv. V domě byl totiž nalezen dopis otce na rozloučenou. Podle prokuratury stály za tragédií manželské problémy. Manželé už spolu nějakou dobu nežili.

Otec prý také v dopise vyjádřil přání být pohřben spolu se svými dětmi.

Reklama

Výběr článků

Načítám