Hlavní obsah

Agresivní Rus srazil pracovnici metra do kolejiště

Novinky, Markéta Klánská
Petrohrad

Na veřejnost se dostaly šokující záběry z metra v ruském Petrohradu. Devětapadesátiletý opilý pasažér se na nich rozvášnil natolik, že shodil do kolejiště pracovnici metra. Naštěstí jí včas pomohl přímý svědek hádky, který se zprvu snažil záležitost urovnat.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý pasažér shodil během hádky pracovnici metra do kolejištěVideo: Life News

 
Článek

Cestující označovaný ruskými médii jako Jevgenij B. podle pracovnice metra v pátek kolem půl desáté večer obtěžoval ostatní pasažéry, proto mu dala výstrahu. Muž na to ale reagoval agresivně a vyvolal hlasitou hádku, která vyústila naprosto nečekaným napadením.

Jevgenij B. se rozvášnil a vztekle strčil pracovnici metra do kolejiště, a to jen pár minut předtím, než měl do zastávky přijet vlak. Naštěstí byl hádce přítomen ještě další muž, který včas zasáhl.

„Vrazil do ní velkou silou, nemohla nic dělat. Druhý muž útočníka praštil do obličeje a pomohl ženě zpátky na nástupiště. Všechno se stalo tak rychle. Často vídám bitky na nástupištích nebo na ulicích, nikdy jsem ale nebyl přítomen něčemu tak děsivému. Mohl ji klidně zabít,“ uvedl později jeden ze svědků události.

Útočník skončil v rukou policie

Devětapadesátiletý útočník si záhy uvědomil, co provedl, a dal se na útěk. Na paty se mu ale okamžitě nalepil dispečer z metra a posléze i muž, který ho v protiútoku udeřil.

Jevgenij B. byl zatčen a vyslýchán. Nyní mu hrozí obvinění z těžkého ublížení na zdraví. Otřesená pracovnice metra potřebovala lékařské ošetření, podle zpravodajského serveru Life News totiž utrpěla i několik vážnějších zranění.

Jako důkaz proti útočníkovi svědčí právě záběry bezpečnostní kamery v metru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám