Hlavní obsah

Manželku sťal se slovy „Alláh je veliký, Satane“

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

V Berlíně se v úterý k vraždě ženy přiznal 32letý Orhan Sircasi, napsal list Daily Mail. Během hádky na střeše ji začal bodat, přičemž křičel Alláh je veliký, šajtáne. Pak ji sťal, hlavu hodil do dvora a tělo začal porcovat řeznickým nožem. Ohrožoval jím i zasahující policisty.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Hádka mezi manželi žijícími ve čtvrti Kreuzberg propukla v úterý dopoledne. Policisté byli přivoláni po jedné hodině svědky, kteří viděli, jak Sircasi bodá ženu do hrudi. U toho vzýval Alláha a své ženě spílal. Použil u toho slovo šajtán, což je jiné označení pro ďábla, satana nebo zlého ducha, které je v islámu běžné.

Svědci dorazili až poté, co Sircasi svou ženu zabil a uřízl jí hlavu, kterou hodil do dvora.

Jeden ze svědků řekl listu Bild: „Slyšel jsem křik od sousedů nahoře. Moje sestra řekla, že se něco děje, tak jsme šli k oknu. Slyšeli jsme, jak muž křičí a jak ji bije. Nakonec jsme viděli, jak drží její hlavu za vlasy. A slyšeli jsme, jak ji hodil na zem.“

Další svědek byl v šoku, když viděl hlavu na dvoře: „Myslil jsem si, možná je umělá, nebo tak něco. Ale když policie rozsvítila světlo, uvědomil jsem si - Bože, to je naše sousedka.“

Podle médií měl Sircasi sklony k násilí a svou ženu často bil a kopal do ní, zejména když byl opilý.

Podle policistů se Sircasi dopustil řady přestupků včetně nedbalostních, dopravních a drogových.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám