Hlavní obsah

Matka nutila partnera, aby znásilňoval její tři dcery, protože ji to vzrušovalo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bristol

Na deset roků poslal za mříže soud v britském Bristolu 65letou ženu. Ta se přiznala, že v období 1975 až 1982 nutila svého tehdejšího partnera, aby před ní znásilňoval její tři dcery, kterým tehdy nebylo ani 16 let. Přivádělo ji to k pohlavnímu vzrušení. Otřesný případ nahlásila jedna ze sester, když se po letech dozvěděla, že pachatel zemřel.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Po dobu sedmi let žena svého tehdejšího partnera přesvědčovala, že musí souložit s jejími dcerami, aby dostaly do života “sexuální průpravu”. Své děti nalévala alkoholem a oblékala je do provokativních oděvů, informoval server Daily Mail.

O hrůzách, které musely dívky prožívat, promluvila jedna z obětí až v roce 2010, když se od známé v hospodě dozvěděla o smrti muže, který ji a její sestry znásilňoval.

Když poté policisté přišli zvrhlou matku vyslechnout, nezapírala a poskytla plné doznání.

“Nelze si představit odpornější příklad zneužití důvěry,” prohlásila soudkyně s tím, že matka nese stejnou vinu jako muž, který dívky znásilňoval, ne-li ještě větší.

Šedovlasá důchodkyně, kterou svědkové popisují jako velmi inteligentní dámu, po vyslechnutí rozsudku, jenž ji poslal na deset let za mříže, řekla: “Děkuji”.

Reklama

Výběr článků

Načítám