Hlavní obsah

Řecký obchodník neunesl krizi a sjel s autem do moře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řek ve středních letech sjel s autem z mola v aténském přístavu Pireu. Potápěči pobřežní stráže vyslaní na záchrannou akci již vylovili pouze mužovo tělo. Místní média spekulují, že za sebevraždou byla tíživá situace v současné krizi, kterou země prožívá.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řek sjel se svým autem z mola do moře, dlužil milióny.Video: Reuters

 
Článek

Svědci vypověděli, že muž v černém mercedesu v přístavu parkoval od časného rána. V jednom okamžiku nastartoval a pod plným plynem se rozjel přímo do vln.

"Nejdřív kroužil v kruzích kolem přístaviště, nejspíš aby nabral rychlost, a pak vyrazil přímo na molo. Spadl z výšky nejméně sedmi, osmi metrů. Přední okna měl otevřená. Křičel jsem na něj, co dělá, ať si je zavře. Chtěli jsme mu pomoci, ale auto se rychle potopilo," vypověděl jeden z přístavních dělníků citovaný agenturou Reuters.

Příčina činu muže, který byl otcem tří dětí, se začala vyšetřovat, ale podle policejních zdrojů byly za vším finanční problémy. Šlo o obchodníka, který měl společnost zaměřenou na dovoz. Jeho nesplácené dluhy údajně dosáhly dvou miliónů eur (téměř 50 miliónů Kč).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám