Hlavní obsah

Dva žáci slovenské speciální školy sexuálně obtěžovali spolužáka

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Dva žáci speciální školy ve slovenském městě Krompachy nutili spolužáka k nechutným sexuálním praktikám. Měli ho nutit, aby je v křoví před školou a na toaletách sexuálně ukájel. Jak informoval server noviny.sk chlapec to nevydržel a vše oznámil policii.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Všichni tři kluci jsou spolužáci z deváté třídy zdejší speciální základní školy. Jeden z pachatelů doprovázel spolužáka domů a cestou ho zatáhl do křoví. Tam ho nutil, aby ho rukama sexuálně ukájel. To se několikrát opakovalo. Druhý pachatel přinutil spolužáka k orálnímu sexu na školních toaletách.

Po příjezdu policie třídní učitel a ředitel školy jen nevěřícně kroutili hlavami. Žák podle nich nejevil žádné známky sexuálního zneužívání. „Pro mě to je šokující zpráva. Poprvé jsem se o tom dozvěděl až od policie,“ řekl ředitel školy Jozef Válek.

„Ve věci jsme přijali trestní oznámení. Okolnosti případu prověřujeme za účelem právní kvalifikace,“ uvedl košický policejní mluvčí Alexander Szabó.

Reklama

Výběr článků

Načítám