Hlavní obsah

Žena souložila s nezletilými odměnou za to, že poškodili auto její sokyně

Novinky,
Londýn

Dvaačtyřicetiletou britskou matku pěti dětí uznali vinnou ze sexu s dvěma nezletilými chlapci ve věku třináct a čtrnáct let, uvedl v pátek list Mail. Byla zapsána na seznam nebezpečných sexuálních násilníků a může být i poslána do vězení. O tom soud rozhodne na konci března. Davina Traviová se s chlapci vyspala odměnou za to, že poškodili auto milenky jejího bývalého přítele.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Když Traviovou opustil po třech měsících její přítel Daniel Burgiss kvůli Stacey Allrightové, obrátila se na dva kluky ve věku 13 a 14 let. Slíbila jim sex, pokud zdemolují peugeota Allrightové.

Chlapci jí donesli registrační značku na důkaz, že úkol splnili. Nejprve s ní šel do ložnice starší. Po pěti minutách ji ale požádal, aby toho nechala a vyšel ven. Pak tam šel třináctiletý, který se staršího napřed zeptal, jaká je.

Sex v ložnici

Starší policistům přiznal, že z vozu odmontovali registrační značku a rozbili jedno ze zpětných zrcátek. O sexu vypověděl: „Davina mi stáhla kalhoty a měli jsme sex. Měla na sobě jen top, nic jiného. Začala se posunovat dopředu a dozadu a vydávala sexuální zvuky. Začalo se mi to líbit, ale pak jsem si pomyslel, že je to nechutné, že je to čtyřicetiletá ženská. Řekl jsem jí, ať ze mne sleze a ona to udělala. Pak si vzala šaty a šla na záchod."

Podle něj sex trval pět minut. V ložnici ho poté vystřídal třináctiletý. „Viděl jsem ho na ní. Slyšel jsem, jak hlasitě dýchají. Trvalo to déle než u mne, víc než pět minut.“

Případ prozradila přítelkyně jednoho z dvojice teenagerů. Když se o něm dozvěděla, vše prozradila sociální pracovnici ve škole.

Traviová si zvala nezletilé domů

Žaloba trvala na tom, že nešlo o mstu, ale že Traviová vše zosnovala pro své sexuální potěšení s mladými. Detektivka Becky Riggsová z dorsetského policejního sboru uvedla: „Traviová lapila chlapce pro své sexuální potěšení. Je to nebezpečná sexuální násilnice, která loví ohrožené chlapce.“

Traviová, která chodí o berlích, přiznala, že chlapce navedla, aby poškodili vůz, ale popřela, že by s nimi měla sex. Uvedla, že ze zdravotních důvodů ani sex mít nemohla. Soud jí ale neuvěřil a nechal ji zapsat na seznam nebezpečných sexuálních násilníků, kvůli čemuž se rozplakala.

Traviová měla vždy zájem o mladé. Doma pořádala valentinské a halloweenské večírky, kde se kouřilo a pil se alkohol, který dostávali nezletilí. Účastnili se jich i oba chlapci. Jedna z dívek, která tam také chodila, uvedla, že Traviová se s nimi chtěla přátelit, i když byli ještě děti.

Traviová má těžký život. S přítelem, s nímž žila od patnácti v divokém vztahu, má pět dětí. Tři z nich jsou postižené, dvě mají obrnu a jedno je hluché.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám