Hlavní obsah

Slovák překročil rychlost v obci o 100 kilometrů

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Až speciální jednotce slovenské policie se podařilo zastavit 31letého řidiče, který se řítil obcí Nižná Rybnica rychlostí 149 kilometrů v hodině. „Vůbec jsem si toho nevšiml,“ reagoval řidič na otázku, proč jel tak rychle. Jak informovala slovenská média, policisté měli podezření, že řidič byl pod vlivem drog.

Foto: Profimedia.cz

Slovenská policie

Článek

V okresu Sobrance na východě Slovenska probíhala v pondělí dopravní bezpečnostní akce a policisté nevěřili svým očím, když radar instalovaný v obci Nižná Rybnica ukázal u černé Škody Octavia téměř 150kilometrovou rychlost.

„Arogantní a bezohlednou rychlostí ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu,“ uvedl mluvčí košických policistů Alexander Szabó.

Speciální policejní jednotce se silničního piráta podařilo zastavit až těsně před městem Michalovce, kde policisté zablokovali silnici. „Řidiči zadrželi řidičský průkaz a další jízdu mu zakázali,“ řekl Szabó.

Policisté sice v dechu nenaměřili žádný alkohol, ale pro podezření z požití návykových látek mu lékaři odebrali krev. Řidiči hrozí zákaz řízení až na tři roky a pokuta ve výši 800 eur (20 000 Kč).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám