Hlavní obsah

Opuštěná žena se expartnerovi mstila a najala zabijáka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Soud v Londýně poslal ve středu na 16 let do vězení Samanthu Cadgeovou z městské části Fulham. Žena žárlila na bývalého snoubence, jenž si začal románek s její kamarádkou, a najala na něj zabijáka.

Foto: Profimedia.cz

Odsouzená Samantha Cadgeová

Článek

„Často se budím v noci v agónii. Křičím bolestí. Mám noční můry, zdá se mi, že jsem zpátky před svým bytem a znovu do mě střílí,“ popsal podle deníku Daily Mail Adam Harsen před vyšetřovateli.

Zaměstnankyně radnice ve čtvrti Wandsworth Cadgeová nabídla nájemnému vrahovi Marwanu Goodridgeovi 10 000 liber (více než 310 000 korun) z pojistky na dům v Severním Hamptonshiru, který s partnerem vlastnila. Vnikla totiž snoubenci do e-mailu a zjistila, že odjel tajně na dovolenou s její kamarádkou. Cadgeová zabijákovi řekla, že stačí, když Harsenta vážně zraní.

Šestadvacetiletý pošťák jednoho listopadového odpoledne střelbu na ulici přežil, do konce života však zůstane nepohyblivý a odkázaný na vozík. Goodridgeova střela zasáhla páteř. Střelec možná muže nechtěl zastřelit, protože když oběť ležela bezmocně na zemi, útočník do něj střelil ještě jednou, tentokrát do stehna.

Cadgeová zabijáka kontaktovala prostřednictvím svého bratrance, který jí pomáhal akci naplánovat, ale nakonec svědčil proti ní. Za napomáhání půjde do vězení na 14 let, nájemný útočník Goodridge na doživotí s minimem na 9 let. Odsouzení se také musí podílet na úhradě náhrad postiženému.

Reklama

Výběr článků

Načítám