Hlavní obsah

Jedenáct krokodýlů a aligátora našla belgická policie při razii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brusel

Jedenáct krokodýlů a aligátora ve špatném stavu našla policie v jednom domě na severu Belgie. S odvoláním na policii o tom informoval sever BBC. Aligátor byl zarolován do několika pokrývek. Pět krokodýlů bylo nalezeno v malé špinavé sprše a pět dalších v teráriu určeném pro dva.

Foto: Profimedia.cz

Tato zvířata jsou v Belgii chráněna a za jejich nelegální přechovávání může hrozit až pět let vězení a pokuta 25 000 eur (více než 640 000 korun). Ilustrační foto

Článek

Policie tvrdí, že na plazy přišla při razii v domě muže podezřelého z podvodů. Zvířata prý byla na svůj věk velmi malého vzrůstu, protože nebyla dostatečně krmena.

Sil Janssen ze střediska ochránců přírody ve městě Opglabeek řekl, že plazi byli podle všeho drženi ve velmi špatných podmínkách.

Tato zvířata jsou v Belgii chráněna a za jejich nelegální přechovávání může hrozit až pět let vězení a pokuta 25 000 eur (více než 640 000 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám