Hlavní obsah

Záběry opilého ukrajinského policisty v českém audi se dostaly na internet

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Užhorod

Na sociální síti Facebook se objevilo video ukrajinského policisty, kterého 22. prosince kolem jedenácté hodiny večerní našli na nábřeží u centra Užhorodu kolemjdoucí, jak odpočívá v luxusním Audi A6. Problém byl v tom, že vůz nebyl jeho a policista nedokázal vysvětlit, jak se v něm objevil. Kuriózní je, že podle registrační známky pochází vozidlo z Pardubického kraje.

Článek

Policista se ve voze zavřel a následně dokonce ujel z místa činu autem přes lávku. Jeho kolegové ho však později našli a zadrželi. V současné době média zjišťují, na jakém oddělení policista pracuje a snaží se získat komentář od jeho nadřízených.

Dva dny předtím, 20. prosince, slavili na Ukrajině den policie. Muž zákona tak slavil opožděně, nebo se mu oslava pořádně protáhla. Policista byl podle informací blízkých policii v takovém stavu, že okolnosti svého přebývání v cizím vozidle nebyl schopen vysvětlit.

Auto, které podle registrační značky pochází z Pardubického kraje, bylo od čtvrtečního večera zaparkováno na nábřeží řeky Uh nedaleko centra. Jakou roli v noční epizodě sehrálo právě české auto, zůstává bez vysvětlení. V databázi odcizených vozidel se nenachází.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám