Hlavní obsah

Žárlivá učitelka pronásledovala přítele, zajela lešenáře

Portsmouth

Na dva roky poslal ve čtvrtek soud do vězení 25letou učitelku angličtiny Claire Johnsonovou z Portsmouthu, která autem pronásledovala přítele Russella Bennetta a při divoké honičce srazila 22letého lešenáře Matthewa Baileyho. Přestože se mu snažila pomoci, na místě nehody zemřel.

Foto: maž, Novinky

Angličtinářka pronásledovala svého milence v automobilu Mini.

Článek

Johnsonová se do Bennetta zamilovala, i když ji před ním přátelé varovali, že to hraje na dvě strany. Sžírána žárlivostí se 21. listopadu vydala ve dvě ráno do mexické restaurace, kde pracoval. Viděla, jak vychází s šéfkou a odjíždějí ve Fordu Escort. Vyrazila za nimi ve svém mini.

Přestože byl Bennett řidič začátečník, rozhodl se jí ujet. Projel tři křižovatky na červenou a hnal si to nesprávné straně ulice. Honička skončila ve chvíli, kdy učitelka srazila přecházející Baileyho, který se vracel v noci s přáteli domů.

Bailey ještě uskočil před Bennettovým vozem, ale končil pod koly Johnsonové, které jela rovněž na červenou, a to rychlostí skoro osmdesáti kilometrů za hodinu.

Bez trestu nevyvázl ani Bennett, který si musí za nebezpečnou jízdu odsedět 14 měsíců. Oba navíc nesmějí čtyři roky usednout za volant.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám