Hlavní obsah

Strauss-Kahn označil sex s pokojskou za hloupý, podlehl vyzývavému pohledu

Novinky,
Paříž

V nové biografii bývalý šéf Mezinárodního měnového fondu (MMF) Dominique Strauss-Kahn tvrdí, že sex s pokojskou newyorského hotelu Sofitel, byl po vzájemné dohodě, ale přiznává, že to byla hloupost. V knize podle BBC uvedl, že pokojská se na něj vyzývavě podívala, když vyšel nahý ze sprchy.

Článek

Situace je popsaná v knize Aféry DSK: Druhé vyšetřování, vydané ve čtvrtek, kterou sepsal francouzský novinář Michel Taubman na základě šesti rozhovorů s bývalým šéfem MMF i s vyšetřovateli.

Foto: Shannon Stapleton, Reuters

Nafissatou Diallová

Podle knihy pokojská Nafissatou Diallová vstoupila do pokoje zrovna, když Strauss-Kahn vycházel nahý ze sprchy. Prý se na něj podívala vyzývavě a on to vzal jako výzvu.

Šestiminutový sex popsal jako „konsensuální, ale hloupý,“ protože ho stál nejen místo šéfa MMF, ale přišel i o šanci být zvolen francouzským prezidentem.

Současně je přesvědčen, že šlo o spiknutí pošpinit ho před volbami. [celá zpráva]

Navíc naznačil, že mu mohla ukrást služební blackberry.

Knihu napadli zástupci Diallové jako naprosto smyšlenou.

Strauss-Kahn nyní čelí dalšímu skandálu, který se týká jeho napojení na sít organizující prostituci. Měl s ženami dohazovanými touto sítí styk. DSK na svou obhajobu uvedl, že se účastnil skupinového sexu, mělo jít o swingers party, ale nevěděl, že ty ženy jsou za něj placené. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám