Hlavní obsah

Silvio Berlusconi se chlubil svou sexuální vitalitou

Řím

O sexuálních aférách italského premiéra Silvia Berlusconiho již bylo řečeno mnohé. Nově vyplavalo na povrch, jak se Berlusconi chlubil svými sexuálními výkony. Vyplývá to z přepisů jeho telefonních hovorů, uvedl server BBC.

Článek

Přepisy obsahovaly tisíce stránek s obsahem zachycených telefonických hovorů čtyřiasedmdesátiletého italského premiéra. V jednom z nich z 1. ledna 2009 Berlusconi údajně řekl svému známému podnikateli Giampaolovi Tarantinimu, že 11 žen čekalo za jeho dveřmi, ale že "udělal jen" osm z nich, protože nebylo možné "udělat" všechny.

Tarantini je nyní zatčen a s dalšími sedmi lidmi je vyšetřován pro podezření z organizování prostituce včetně dodávání dívek na Berlusconiho bujaré večírky. Sám premiér v této kauze ale obviněn není, protože prý nevěděl, že šlo o prostitutky.

Pokračování skandálu, v němž kromě Berlusconiho figurují i vlivní byznysmeni, plní přední stránky italských deníků. Jde v něm o bujaré večírky, které se konaly na podzim roku 2008 v premiérově římské rezidenci. Právě na tyto večírky najímali obvinění muži prostitutky, údajně bez vědomí předsedy vlády.

"Za to, aby moje přátelství s Berlusconim vydrželo, jsem hodně zaplatil. Protože jsem věděl o jeho zájmu o dámy, bral jsem s sebou na jeho večírky ženy, které jsem představil jako své přítelkyně. Neřekl jsem mu o tom, že jsem jim někdy platil," citovala Tarantiniho italská média.

Podle vyšetřovatelů si Tarantini a další obvinění zajišťováním erotických služeb pro premiéra snažili pojistit jeho přízeň, která by jim pomohla v podnikání. Doufali, že se jim premiérova náklonnost vyplatí například při získávání kontraktů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám