Hlavní obsah

Maďar zabil manželku, její tělo rozčtvrtil a vybral vnitřnosti

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Maďarským městem Kerekegyháza otřásla brutální vražda. Muž jménem Sándor (45) v neděli v rodinném domě zaškrtil svou 49letou manželku Rozálii, její tělo rozčtvrtil a vybral vnitřnosti. Informoval o tom server blikk.hu.

Foto: Profimedia.cz

Maďarská policie

Článek

Sándor v pondělí sám zavolal na policii a oznámil: „Zabil jsem manželku.“ Policie podrobnosti k případu neuvedla. „Muže jsme vyslechli a vzali do vyšetřovací vazby,“ uvedl mluvčí policie Tamás Nyíkos.

Sousedé jsou z otřesného činu v šoku. „Do domu se pár nastěhoval před pět lety. Žena byla milá a slušná. Někdy mi nakoupila, nebo mě doprovodila k lékaři. Pak začala pít a změnila se. Takový krutý osud si ale určitě nezasloužila,“ uvedla sousedka Marika.

Další sousedé rovněž potvrdili, že soužití Rozálie a Sándora nebylo harmonické. „V jedné chvíli se objímali a líbali, vzápětí do sebe skákali jako dva kohouti,“ uvedl jejich soused László. Potvrdil, že Sándor v žárlivosti Rozálii opakovaně škrtil. „Žena mu totiž někdy zmizela i na několik dní a Sándor se domníval, že je mu nevěrná,“ dodal.

Exmanžel Rozálie tvrdí, že žena pouze dojížděla za jejich společnými dětmi do rodné obce a navštěvovala hrob své matky. „Moje bývalá žena nebyla v tomto vztahu šťastná. S tím chlapem neměla dobrý život,“ dodal.    

Reklama

Výběr článků

Načítám