Hlavní obsah

Česká rodina bourala v Bavorsku, matka nepřežila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vídeň

Česká rodina havarovala v sobotu na bavorské silnici B20 v blízkosti obce Laufen na německo-rakouské hranici. Při tragické autonehodě zemřela čtyřiatřicetiletá matka osmiměsíční dcerky. Šestatřicetiletý manžel oběti je v ohrožení života, zatímco dítě vyvázlo s lehkými zraněními. Informovaly o tom zpravodajské servery OVB Online a ORF.at.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

V sobotu kolem 9:35 řídil Čech škodovku z Laufenu do Freilassingu, když se automobil z dosud neznámých příčin ocitl v protisměru. Protijedoucí Volkswagen Golf, za jehož volantem seděl 55letý Němec z nedaleké obce, se už nedokázal českému vozu vyhnout a oba automobily se bočně srazily.

Zatímco Volkswagen jen dostal smyk, český automobil se převrátil a do jeho střechy narazil další protijedoucí automobil Peugeot, který řídila pětatřicetiletá žena z Freilassingu.

Češka zemřela navzdory oživovacím pokusům na místě nehody. Její muž byl se zraněními ohrožujícími život transportován vrtulníkem do rakouského Salcburku. K vyšetření bylo do Salcburku převezeno i lehce zraněné dítě.

Řidička Peugeota i řidič Volkswagenu vyvázli rovněž s lehkými zraněními a byli ošetřeni v místních nemocnicích ve Freilassingu a Fridolfingu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám