Hlavní obsah

Matka prodávala 17letou dceru jako prostitutku

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Vlastní dceru nutila žena na Slovensku, aby poskytovala sexuální služby. Matka společně s přítelem následně inkasovala peníze od zákazníků. O případu, který se stal nedaleko Lučence, informoval server tvnoviny.sk.

Článek

Policejní vyšetřovatel obvinil 39letou ženu a 58letého muže z obce Veľká Ves z kuplířství. Oba se ještě v roce 2010 dohodli, že budou vozit 17letou dívku k motorestu u Lučence, kde dívka bude poskytovat sexuální služby.

Nevlastní otec ji vozil k motorestu pravidelně v čase od deseti dopoledne až do osmé hodiny večerní. Z úkrytu ji pozoroval a po poskytnutí sexuálních služeb náhodným mužům od ní inkasoval peníze. Dívka dostávala za sex denně padesát až sto eur (1200 až 2400 Kč).

Na muže byla uvalena vazba, matka je stíhána na svobodě. Jak informovala banskobystrická policejní mluvčí Mária Faltániová, za tento čin jim hrozí tři až deset let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám