Hlavní obsah

Putin zahájil kampaň jako motorkář na stroji Harley Davidson

Novinky, alt
Novorossijsk

Ruský premiér Vladimir Putin zahájil kampaň pro parlamentní volby, které v zemi budou 4. prosince. Putin vede svou stranu Jednotné Rusko. Alfa samec, jak se Putinovi říká, oděn v černé bundě, tak přidal další heroickou pózu do své sbírky.

Článek

V pondělí Putin přijel v čele kolony motocyklů na tříkolce Harley Davidson v ruském přístavním městě Novorossijsk na oslavu výročí osvobození města za druhé světové války.

Dorazil s motorkářskou skupinou Noční vlci. Její šéf Alexander Zaldostanov, přezdívaný "Chirurg", je jedním z Putinových přátel.

Foto: Ivan Sekretarev, Reuters

Ruský premiér Vladimir Putin na tříkolce Harley Davidson

Nynější ruský premiér a bývalý prezident se dříve nechával fotit, jak loví na Sibiři divokou zvěř, jezdí na koni, plave ve studených řekách. Později zápasil v judu a létal letadlem.

Reputaci hrdiny si trochu pokazil potápěním v Azovském moři, v němž hned při prvním ponoření "našel" v hloubce dvou metrů dvě řecké vázy ze šestého století.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Putin našel při potápění poklad ze 6. stoletíVideo: Reuters

Oblast je sice archeologickým nalezištěm, je ale dobře prozkoumaná, navíc stále hojně navštěvovaná. Putin přitom vytáhl z vody úlomky, které částečně trčely ze dna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám