Hlavní obsah

Turek podle policie zabil Britku, odmítla mu dát 15letou dceru za manželku

Sedmnáctiletý číšník Recep Cetin z Turecka je podezřelý z vraždy dvou žen, poté co mu Marion Grahamová odmítla dát za manželku svou 15letou dceru Shannon. Mladík ženy vylákal do opuštěného lesa, kde je brutálně zavraždil.

Foto: Reuters

Brzy se prázdninový románek začal směřovat ke svatbě. Jezdila za ním každé školní prázdniny.

Článek

Nejlepší kamarádky Marion Grahamová a Kathy Dinsmorová byly nalezeny mrtvé v lese s několika bodnými ranami. Posedlý mladík vylákal ženy do opuštěného lesíka, kde jim podřízl hrdla pravděpodobně s pomocí svého otce. Informoval o tom server Daily Mail.

Ostrá hádka s matkou

Minulý týden měl Cetin s matkou Shannon ostrou hádku. Poté, co nakopl Shannon během sporu, řekla mu, aby víckrát na její dceru nesahal. Na to se Cetin ohradil, že pokud jim bude stát v cestě, tak ji zabije.

V pátek večer státní zpravodajské agentury v Anatolii oznámily, že se Cetin přiznal k vraždě Grahamové a její přítelkyně Dinsmorové, obě ve věku 53 let. Ženy do Turecka přijely ze Severního Irska.

O dceru Shannon pečuje Irská ambasáda. "Ona je absolutně zdrcená, ale děláme, co můžeme, aby se cítila lépe," řekl konzul.

Foto: Reuters

Místo, kde byly nalezeny mrtvé ženy.

Několik let byly paní Grahamová, Dinsmorová a její dcera Shannon pravidelnými návštěvnicemi Turecka. Na oblíbeném pobřeží Kusadasi vlastnily i malou chatu. Shannon a Cetin se do sebe zakoukali, poté co dámy navštívily restauraci, kde pracoval.

S Shannon se scházel celé dva roky. Okolí přiznává, že byl do Shannon "úplný blázen" a často se choval majetnicky.

Podobně jako řada naivních Britek, které hledají prázdninový románek v Turecku, byla Shannon potěšená z jeho pozornosti. Brzy se prázdninový románek začal směřovat ke svatbě. Jezdila za ním každé školní prázdniny.

Shannon poslal na výlet, matku vzal do lesa

Ve čtvrtek Cetin poslal Shannon na výlet lodí do Kusadasi, mezitím nabídl matce a její přítelkyni prohlídku Izmiru. Na cestu si vzali taxi - vlastního otce. S ženami však zastavil v lese nedaleko města Buca, které je známé jako nebezpečné místo. Tam je zavraždil.

Shannon v pátek alarmovala úřady, že se matka s přítelkyní nevrátila z výletu. Policisté v lese našli dvě ženy a stopy po brutální vraždě.

Cetin se nejprve nechtěl k vraždě přiznat. Ale poté, co mu policisté ukázali jeho potřísněné oblečení, které bylo nalezeno v popelnici, nedaleko jeho domu, přiznal se.

Cetin nejprve tvrdil Shannon, že byly ženy uneseny, ale prozradilo ho jeho zranění na ruce.

Reklama

Výběr článků

Načítám