Hlavní obsah

Slovák ve rvačce ukousl soupeři kus rtu

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Hospodská rvačka na východním Slovensku není žádnou výjimkou. To, co se stalo ve Spišské Nové Vsi, však není zvykem ani v těchto končinách. Jeden z účastníků rvačky ukousl sokovi část rtu a zřejmě ho spolkl.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Dva podnapilí muži vyvolali v místní hospodě konflikt se dvěma bratry. Strhla se brutální bitka, jakou podle televize Joj místní dlouho nepamatují.

„Jeden ze dvou opilých chlapů skočil na bratra a začala rvačka,“ řekl mladší z napadených bratrů. Při konfliktu utrpěl 21letý muž zlomeninu ruky. Jeho 26letý bratr přišel o část rtu.

Muž byl hospitalizovaný na oddělení plastické chirurgie košické nemocnice. „Pacient se bude muset podrobit rekonstrukční operaci,“ uvedla mluvčí nemocnice Jaroslava Oravcová.

Problém může způsobit, že třícentimetrový kus rtu po incidentu nenašli. „Záchranáři ho hledali, ale nikde nebyl. Bratrův sok ho pravděpodobně snědl,“ uvedl mladší bratr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám