Hlavní obsah

Berlusconi provozuje divoké večírky dál

– Řím

Navzdory obviněním před soudem, že zneužil své pravomoci a měl styk s nezletilou prostitutkou, provozuje italský premiér Silvio Berlusconi dál divoké večírky v Itálii nazývané bunga bunga. S odkazem na odposlechy italského podnikatele a bývalého manažera ve Formuli 1 Flavia Briatoreho to napsal italský list Il Fatto Quotidiano.

Článek

Odposlechy byly pořízeny při vyšetřování údajného daňového úniku Briatoreho v souvislosti s jeho jachtou Force Blue, kterou daňový úřad loni zabavil. Ze zachycené komunikace mezi Briatorem, který žije v Londýně, a jeho italskými přáteli, plyne, že Berlusconi své večírky s večeří a následnými sexuálními hrami přesunul z vily Arcore u Milána do jiného domu.

Villa Gernetto je jen o pár kilometrů dál a slouží jako ústředí Univerzity svobody, která je napojená na Berlusconiho stranu Lid svobody.

Odposlechy pořízené janovskou prokuraturou byly předány žalobcům v Miláně, kde Berlusconi u soudu čelí obvinění ze zneužití pravomocí a styku s nezletilou prostitutkou, marockou tanečnicí Ruby. Ministerský předseda vinu popírá.

Foto: Profimedia.cz

Marocká tanečnice Karima Kayeková známá jako Ruby

Reklama

Související články

Berlusconi dával dívkám také auta

Přes 280 tisíc eur (asi sedm miliónů korun) zaplatil italský premiér Silvio Berlusconi za nejméně 13 vozů, které daroval dívkám, jež se zúčastnily večírků...

Výběr článků

Načítám