Hlavní obsah

V Moskvě zatkli kanibala, který po městě rozhazoval kusy těla oběti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Ruská policie zadržela muže, který kusy těla oběti zanechával na různých částech metropole, což vyděsilo Moskvany. V bytě podezřelého byla nalezena játra oběti. Podezřelý je právě jedl, uvedla v úterý agentura AFP s odkazem a RIA Novosti.

Foto: Sergei Kapukhin, Reuters

Moskevský policista

Článek

Zadržený Nikolaj Šadrin se k vraždě Ilji Jegorova pod tíhou důkazů přiznal.

„Při prohlídce bytu jsme nalezli nástroje použité k rozporcování těla oběti a lidská játra. Šadrin se přiznal ke zločinu a řekl, že snědl část jater svého známého,“ uvedli vyšetřovatelé. K porcování těla použil polní lopatku, na které nalezli jeho otisky.

V lednici byla nalezena dušená játra.

Jegorov byl zabit 2. května. Po městě se pak objevovaly kusy těla oběti, mimo jiné noha, ruka a rameno, řekl Alexej Saviljev ze západního policejního kruhu. V řece se minulou středu objevila hlava oběti. V té později plavala i ruka a paže. [celá zpráva]

Právě zjištění jména oběti pomohlo k vypátrání vraha. "Detektivové zjistili identitu mrtvého těla na základě otisků prstů. Poté policie vystopovala v kruhu přátel oběti možného násilníka," uvedl Saviljev.

Některé zprávy uváděly nález hlavy jiného muže, exředitele letiště, což by naznačovalo, že obětí je více, nebo někoho Šadrin inspiroval. [celá zpráva]

Podle sdělení policie se Šadrin léčil na psychiatrii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám