Hlavní obsah

Berlusconi spal s nezletilou tanečnicí třináctkrát

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milán

Žalobci obvinili italského premiéra Silvia Berlusconiho, že s nezletilou tanečnicí Ruby měl pohlavní styk opakovaně. Premiéra kvůli tomu čeká v Miláně soud. Zástupce jeho strany tvrdí, že se řízení osobně zúčastní.

Foto: Profimedia.cz

Marocká tanečnice Karima Mahrúk známá jako Ruby

Článek

Zpráva žalobců, kteří v úterý uzavřeli své vyšetřování, uvádí, že premiér s nezletilou břišní tanečnicí, která navíc v Itálii pobývala ilegálně, spal třináctkrát. Dělo se tak v jeho vile u Milána, kde Berlusconi pořádal večeře, načež si údajně vždy vybral „jednu nebo více“ sexuálních partnerek, s nimiž strávil následující čas.

Berlusconi měl mít poprvé s Ruby styk v září 2009, kdy jí bylo 16 let. Média dříve uvedla, že Ruby nebyla mezi ženami jedinou nezletilou. [celá zpráva]

Vyšetřovatelé rovněž viní další tři osoby, že premiérovi zprostředkovávali sexuální služby 33 žen včetně nezletilé Ruby. Obvinili bývalou Berlusconiho dentistku Nicole Minettiovou, která je dnes regionální političkou, televizního producenta Emília Fedeho a Lele Morovou, jež se živí jako vyhledávačka talentů.

Všichni obvinění včetně Ruby vinu odmítají. Soud začne 6. dubna. Podle člena Berlusconiho strany Lid svobody právníka Maurizia Panize se ho premiér zúčastní osobně.

Reklama

Související témata:

Související články

Berlusconi dával dívkám také auta

Přes 280 tisíc eur (asi sedm miliónů korun) zaplatil italský premiér Silvio Berlusconi za nejméně 13 vozů, které daroval dívkám, jež se zúčastnily večírků...

Výběr článků

Načítám