Hlavní obsah

Čech na německé dálnici brzdil kamión, policie mu vzala řidičák

Würzburg

Český řidič způsobil nehodu na německé dálnici A3 u Würzburgu směrem na Frankfurt nad Mohanem. Záměrně přibrzdil před kamiónem, který předjel. Jeho řidič ale už nedokázal zabránit nehodě a lehce do vozu před sebou narazil. Obě auta jela dál na nejbližší parkoviště, kde Čech dal průchod svému vzteku. Nakonec se ale sám přihlásil na policii, uvedl zpravodajský web Main Post.

Foto: Novinky

Článek

Českému řidiči mercedesu vadilo, že musel jet v koloně za kamiónem. Když jej nakonec předjel, zařadil se přímo před něj a šlápl na brzdu. Řidič kamiónu se snažil kolizi odvrátit, ale stejně lehce narazil do mercedesu.

Na parkovišti, kde oba zastavili, Čech vystoupil a hnal se na padesátiletého řidiče kamiónu, vytáhl ho z kabiny a rozhodl se vše si vyřídit ručně. Řidič kamiónu ale nakonec dokázal utéci a zamkl se v kabině. Čech ve vzteku rozkopl zadní světlo kamiónu a odjel.

Řidič nákladního auta mezitím zavolal na nouzovou linku policie. Český řidič si vše také rozmyslel a sám jel také na policii v Aschaffenburgu. Policie však už o střetu věděla a odebrala mu řidičský průkaz. Současně musel zaplatit 1200 eur jako zálohu na výdaje a úhradu škod. Čech měl štěstí, že německý řidič kamiónu nebyl zraněn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám