Hlavní obsah

Babička prodávala heroin s pomocí sedmiletého vnuka

Právo, nka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeljabinsk

Smutně kuriózní případ řešil soud v ruském městě Čeljabinsk: čtyřmi lety vězení potrestal důchodkyni, která obchodovala s drogami a při prodeji zneužívala jako „chodící příruční sklad“ svého sedmiletého vnuka.

Článek

Penzistka si pro prodej heroinu vypracovala mazanou strategii. Prášek napěchovala do sáčků, které uložila chlapci do kapes. Pak vnuka vzala na hřiště.

Zatímco se chlapec zabavil u pískoviště, babička seděla opodál a lovila zákazníky. Na místě pak hned domlouvala podmínky obchodu. Když si plácli, zavolala žena hocha, vzala si od něj balení heroinu, předala je kupci a vnuka zas poslala zpátky na pískoviště.

Policisté dealerku zadrželi při činu i s bezděčným malým komplicem. Při prohlídce penzistčina bytu objevili přes kilogram heroinu. Povedená babička se ale mužům zákona snažila namluvit, že prášek není žádná droga, ale jen krmení pro rybičky. Akvárium ale v bytě chybělo.

„Žena byla odsouzena už potřetí. Soud ji v minulosti potrestal za podvod a za prodej drog,“ řekla serveru LifeNews mluvčí čeljabinského soudu. Ve vězení přitom je i chlapcova matka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám