Hlavní obsah

Holčičku ve Walesu zřejmě ubodala vlastní matka

Novinky, coe
Abergavenny

Jedenáctiměsíční Harley Rucková z Abergavenny v Jižním Walesu byla v sobotu ráno nalezena v tratolišti krve a ani přivolaní záchranáři jí už nedokázali pomoci. Při ohledání těla se zjistilo, že zemřela následkem mnohačetných bodnutí ostrým předmětem. Policisté od začátku z její smrti podezřívají její dvaadvacetiletou matku Jade. O tragédii v neděli v noci informoval Daily Mail.

Článek

Jade Rucková byla krátce po nálezu mrtvoly zatčena a je s ní nakládáno jako s osobou duševně nemocnou. Její rodina v neděli označila smrt dítěte za „strašnou tragédii“.

„Při počátečním ohledání post mortem bylo zjištěno, že dítě zemřelo po mnohačetných bodných ranách,“ oznámila policejní mluvčí.

„Je to velmi choulostivá událost. Zdůraznil bych, že v souvislosti se smrtí nyní nehledáme nikoho jiného a neexistuje žádné nebezpečí pro veřejnost,“ uvedl po zatčení Jade Ruckerové vrchní policejní inspektor Jon Williams. Místo činu stále prohledává 25 detektivů a vyšetřovatelů.

Fantastická máma

„Nemůžeme tomu uvěřit. To dítě bylo tak rozkošné. Policie dorazila na místo (v sobotu) velmi brzy a spolu s ní přijela i ambulance. Pak se rozpoutalo peklo a policisté byli všude. Je to tak smutné,“ řekl jeden ze sousedů Ruckerových.

V současnosti policisté zkoumají lékařské záznamy Jade Ruckerové a pracují s verzí, že trpí postnatální depresí.

„Jade je tichá, plachá dívka a fantastická máma. A Harley byla malý drahoušek. Jade pro ni žila, obzvlášť potom, co se rozešla se svým přítelem. Chovala se k dítěti skvěle. Netuším, co se stalo, ale nemůžu uvěřit, že by mu zkřivila vlas na hlavě,“ uvedla jedna z Jadiných kamarádek, která nechtěla uvést své jméno.

„Viděla jsem nedávno Jade ve městě a byla veselá a spokojená jako vždycky. Nikdy by neudělala nic, co by Harley ublížilo. Ráda ji oblékala do hezkých holčičích šatů a do vlasů jí dávala mašle. Harley měla krásné modré oči, stejně jako její otec. Jade nemá žádné další děti a do Harley se zbláznila. Musí teď procházet peklem. Je mi jí moc líto,“ doplnila její přítelkyně.

Reklama

Výběr článků

Načítám