Hlavní obsah

Dvojice mužů provozovala spermobanku bez povolení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Soud v Londýně v úterý udělil devítiměsíční podmíněný trest dvojici mužů, kteří provozovali spermobanku, aniž by k tomu měli licenci. Nigel Woodforth a Ricky Gage si nepovoleně přišli na čtvrt miliónu liber (asi 7,5 miliónu korun), napsala agentura AP.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Jejich nabídku prodeje spermatu na internetu od anonymních dárců využilo téměř 800 žen. Muži podnik, který měnil jména, provozovali ze sklepení domu v Readingu. Na internetových stránkách inzerovali příležitost na životní změnu a klientkám nabízeli sperma od dárců různé barvy pleti, výšky, barvy vlasů, vzdělání a zájmů.

Ženy musely zaplatit vstupní poplatek 80 liber (2400 korun) a dalších 300 liber (9000 korun) jako provozní poplatek. Za objednávku a doručení daly 150 liber (4500 korun).

Gage a Woodforth byli zatčeni předloni v dubnu. Kromě podmínky jim soud uložit uhradit pokutu 15 000 liber (450 000 korun) a 500 liber (15 000 korun) za soudní výlohy a 200 hodin veřejných prací.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám