Hlavní obsah

Žena, která v Německu postřílela tři lidi, se s partnerem přela o syna

Lörrach

Jednačtyřicetiletá žena, která v neděli v německém Lörrachu zabila tři lidi, se se svým bývalým partnerem přela o syna. Manžel, s nímž ale nežila, i pětiletý syn jsou mezi mrtvými. Kromě nich právnička v nemocnici zabila ošetřovatele. Ji samotnou zastřelila policie při zásahu.

Článek

Žena v neděli večer v Lörrachu nastražila bombu, která zdemolovala byt, kde otec se synem žili. Oba ještě předtím zabila. Manžela zastřelila sportovní zbraní, jak zemřel syn, není známo. Žena byla členkou střeleckého klubu.

Pětiletý syn žil u otce, žena ale měla v tomtéž domě právnickou kancelář, proto měla do domu přístup. Napsal to regionální deník Badische Zeitung.

Foto: ČTK

Hasiči zasahují po explozi v domě v Lörrachu.

Po explozi bytu odešla v neděli do sousední nemocnice, kde spustila střelbu. Šla rovnou na gynekologické oddělení. Zabila ošetřovatele a tři lidi, včetně jednoho policisty, zranila.

Ošetřovatele postřelila i ubodala. Předtím před budovou vážně zranila dva kolemjdoucí. Jednoho trefila do zad, druhý vyvázl s povrchovou ránou na hlavě, policistovi prostřelila nohu. Zranění jsou mimo ohrožení života.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám