Hlavní obsah

Britský teenager nesmí nikdy do USA, poslal Obamovi urážlivý mail

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Sedmnáctiletý Brit Luka Angel nesmí během svého života navštívit Spojené státy. Poslal totiž urážlivý email americkému prezidentovi Baracku Obamovi, v němž použil i velmi vulgární nadávku. Kvůli emailu, který napsal v opilosti, skončil na policii, uvedl Daily Mail.

Článek

Angel poslal Obamovi hanlivý a výhružný email v sobotu poté, co shlédl pořad o 11. září. Jakmile se dopis objevil v elektronické poště, byl zalarmován Federální úřad pro vyšetřování. FBI kontaktoval britské policisty, kteří si přišli pro teenagera domů v befordshirském Silsoe.

„Tento jedinec poslal do Bílého domu email, který byl plný urážek a výhružek," řekl mluvčí bedfordshirské policie. Co konkrétně mladík prezidentovi napsat, média neuvádí.

„Policisté, kteří přišli, si mě vyfotografovali a řekli mi, že mám navždy zakázanou Ameriku,“ řekl novinám Luka Angela a dodal: „mně je to fuk, ale mí rodiče z toho nejsou zrovna šťastní.“

Mluvčí bedfordshirské policie popsal, jak probíhal zásah: „Informovala nás metropolitní policie, a tak jsme se na něj šli podívat. Řekl nám - "No nazdar.., to jsem byl já.“

Reklama

Výběr článků

Načítám