Hlavní obsah

Při potratu zavinili smrt, tělo pohodili v parku

Právo, sw

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Nedbalostí zavinila smrt pacientky a její tělo pak spolu se svými kolegy pohodila v parku. Toto obvinění v úterý sdělila policie 49leté moskevské gynekoložce Jeleně O., napsal server Life.ru. V cele jsou i další dva lékaři, kteří se na činu podíleli.

Článek

Tragédie se odehrála minulý čtvrtek – 31letá Gulzat E. přišla se svojí sestrou do soukromého zdravotnického centra Gemotest, kde měla podstoupit potrat.

Později se ukázalo, že zařízení vůbec nemělo povolení takový zákrok provádět. Když Gulzat z ordinace dlouho nevycházela, začala se sestra strachovat. Zaměstnanci centra jí sdělili, že pro Gulzat museli zavolat sanitku a že pacientku nechali odvézt domů. Sestra se však obrátila na policii.

Tělo se podařilo najít až druhý den ráno – leželo v parku na východě metropole, kde je našel náhodný kolemjdoucí. Šéfka centra pak přiznala, že Gulzat na operačním stole zemřela. Aby zahladila stopy, rozhodla se s komplicem schovat tělo v parku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám