Hlavní obsah

Tančila ve striptýzovém baru, pranýřuje Rusko mladou gruzínskou ministryni

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Ruská média kritizují novou, teprve 28letou gruzínskou ministryni pro ekonomiku Věru Koaliovou, kterou na post tento měsíc dosadil prezident Michail Saakašvili. Média uvedla, že nenáviděný Saakašvili do svého kabinetu dosadil striptérku. Dokladem je fotografie na jejím profilu na Facebooku, na níž pózuje se svými kamarádkami.

Článek

Kobaliová, rozená Gruzínka, která žila 15 let v Kanadě, nemá žádné zkušenosti v politice, uvedl ve středu britský deník The Independent. Před návratem do Gruzie pracovala pro místní kanadskou televizi a podnikala. Se Saakašvilim se údajně potkala během únorové olympiády ve Vancouveru.

Inkriminovanou fotografii otiskly jedny noviny v Gruzii. Nová ministryně na ní pózuje se svojí sestrou a třemi kamarádkami. Podle ruských médií byl snímek pořízen ve striptýzovém klubu ve Vancouveru.

Kobaliová se proti tomu ohradila. Fotografie je prý téměř deset let stará a byla pořízena během dovolené na Floridě. „Je-li to nejhorší, co na mne opozice nebo kdo jiný má, moje stará fotka z dob studií, nevím, co je na tom špatného,“ uvedla.

Foto: Profimedia.cz

Věra Kobaliová

Reklama

Výběr článků

Načítám