Hlavní obsah

Devítiletý chlapec se při hrůzné nehodě oběsil na houpačce

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Southampton

Tragická nehoda se odehrála v britském Bishops Walthamu. Devítiletý Jamie Bray se v úterý vrátil ze školy a hrál si na provazové houpačce, která visela na stromě na zahradě domu jeho rodičů. Do houpačky se však zapletl a oběsil. Nepomohlo ani matčino dýchání z úst do úst, po kterém začal ještě na několik minut dýchat.

Foto: Profimedia.cz

Chlapec se nešťastnou náhodou zabil na obyčejné provazové houpačce. Ilustrační foto

Článek

Matka Sarah Brayová syna našla v bezvědomí. Ačkoli mu dala okamžitě dýchání z úst do úst, život mu nezachránila. Naději dostala v moment, kdy začal chlapec znovu dýchat. Bohužel krátce poté, co ho záchranáři převezli do southamptonské nemocnice, byl prohlášen za mrtvého.

"Je to noční můra každého rodiče. Hrál si na provazové houpačce na zahradě a nikdo netuší, co se přesně stalo. Zpráva patologa mluví o pádu z výšky. Pravděpodobně se v houpačce zachytil a zlomil si vaz. což znamená že se okamžitě dostal do bezvědomí. Prakticky se oběsil. Děti padají ze stromů a jiných věcí stovky let. Většinou se ale maximálně odřou. Tohle bylo prostě šílené," dodal bratr nešťastné matky Chris Wheal.

Zdrcená matka

"Není možné najít slova, která by dostatečně vyjádřila, jak jsem ho milovala. Cítím se, jako bych umírala. Bylo to mé děťátko a teď je navždy pryč," uvedla zdrcená 42letá matka, která má se svým mužem ještě 11letého syna Sama.

Rozrušená matka popsala svého syna, který byl velkým milovníkem koní, jako nejvtipnějšího a nejchytřejšího kluka na světě, který byl u všech oblíbený, kvůli své roztomilé drzosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám