Hlavní obsah

Žena, která utrhla muži varle, skončila v liverpoolském vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liverpool

Na dva a půl roku byla v Liverpoolu odsouzena 24letá Amanda Montiová, která utrhla svému bývalému příteli, 37letému Geoffrey Jonesovi, varle. Rozzlobilo ji, že odmítl její sexuální nabídky. K činu se přiznala, i když si jej nepamatuje, napsala ve čtvrtek BBC.

Článek

Montiová utrhla Jonesovi levé varle a pokusila se je spolknout. Nakonec je však vyplivla.  Soudce Cahrels James uvedl, že způsobila muži velmi vážné zranění a že nejednala v sebeobraně.

Jones ukončil loni v květnu svůj dlouholetý otevřený vztah s Montiovou. Oba se ale dále stýkali, 30. května ho vyzvedla na party. S přáteli se pak vrátila do Jonesova domu pro drinky.

Tam se oba začali hádat a podle Jonesových slov mu sáhla na genitálie a tvrdě je zmáčkla. „To způsobilo, že moje spodky sklouzly, a já najednou zjistil, že jsem zcela nahý a cítím ohromnou bolet.“

Jeden z přátel viděl, jak si Montiová dala jeho varle do úst a zkusila je spolknout. Začala se dusit a vyplivla je zpět do ruky, odkud jí ho vzal přítomný kamarád a vrátil ho Jonesovi se slovy „To je tvoje.“ Lékařům se varle už nepodařilo přišít.

V dopisu, který napsala Montiová soudu, stojí, že velmi lituje toho, co udělala: „Nikdy nebylo mým úmyslem zranit Geoffa a celý život budu žít se vědomím, že jsem mu způsobila zranění. Nejsem násilná.“

Dodala ještě, že si nic nepamatuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám