Hlavní obsah

Vévodkyně z Yorku si prý nechala od šejků platit za sex

Právo, los

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Do šokujících rozměrů přerůstá skandál exmanželky britského prince Andrewa Sarah Fergusonové (51). Krátce poté, co ji kamera zachytila při přijímání peněz výměnou za sjednání schůzky s princem – zástupcem britských investorů – ji média obvinila z prostituce.

Foto: Phil MacCarten, Reuters

Bývalá snacha britské královny, vévodkyně z Yorku Sarah Fergusonová

Článek

„Sarah ráda spí za peníze s bohatými muži,“ řekl serveru showbizspy.com nejmenovaný zdroj. Vévodkyně z Yorku podle něj před třemi roky strávila týden na luxusní jachtě ve společnosti dvou saúdských ropných magnátů.

Rozmařilí muži jí nabídli 300 tisíc dolarů, když se s nimi zúčastní sexuálních orgií, s čímž prý „Fergie“ neměla sebemenší problém. „Nečinilo jí to žádné potíže, má ráda nezvyklé praktiky,“ dodal zdroj. Po návratu do Británie si prý bývalá členka britské královské rodiny pochvalovala „divoký týden, který už moc potřebovala“.

Zdroj tvrdil, že Sarah má prostopášnost v krvi. „Chovala se tak už na internátní škole… Proto všechny její přátele ohromilo, že se zasnoubila s Andrewem. Znali její pochybnou minulost.“

Sarah a druhorozený syn královny Alžběty II. se vzali v roce 1986, ale po desetiletém manželství se rozvedli. Mají spolu dvě dcery. Vévodkyně si v posledních letech stěžovala, že dostala od prince jen malé finanční odstupné.

Reklama

Výběr článků

Načítám